Játék blog

Kedves gyerekek, felnőttek, ebben a kategóriában online játék bemutatókat láthattok a legjobb ingyenes játékokról minden amit érdemes tudni. Ezeket a játékokat tényleg érdemes kipróbálni, mert csak azokról...

Barbie szépség ápolós játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - március - 5

Most egy olyan játékba szeretnélek titeket elkalauzolni ahol megmutatjuk miket is szoktak csinálni a nők az arcukkal ahhoz hogy nagyszerűen nézzenek ki. Az ilyen ápolást hívjuk szépség ápolásnak, vannak akik ezért nagyon sok pénzt fizetnek, mert el mennek egy ilyen kezelésre de vannak olyanok akik ezt otthon maguknak meg tudják oldani. Ebben a játékban most Barbie megy el hozzád egy szépség ápolásra. Így a feladatod az az lesz hogy nagyon szépen megtisztítsd az arcát, ahogy azt a képeken is láthatod.

Barbie-szepseg-apolos-blog1

Miután már tettél rá maszkot az arcára és szépen megtisztítottad akkor jöhet egy eper pakolás amit itt ezen a képen láthatsz, persze ha ez is megvan akkor tüntessük a pattanásokat és persze szedjük ki a szemöldökét hogy nagyon szép íve legyen. Ezek igen fontosak egy nő számár, főleg ha a férfiaknak tetszeni akarnak.

Barbie-szepseg-apolos-blog2

Ezek után még nincs vége a szépség ápolásnak hiszen a következő képen is láthatjuk hogy még mennyi mindent megcsinálhatunk rajta. Ki választhatjuk milyen legyen a frizurája, milyen színű legyen a szemének a színe, és milyenre legyen kifestve. A szemöldökének az ívét és színét is meghatározhatjuk. ezek után ki rúzsozhatjuk a száját és tehetünk az arcára egy kis pirosítót. Végül válasszunk neki egy szép ruhát és egy szép fülbevalót.

Barbie-szepseg-apolos-blog3

Igaz már nagyon sokat leírtunk a játékról és láthattál róla képeket is de mi még szeretnénk ezt a játékot fokozni egy videóval is ahol megmutatjuk én hogyan is játszottam ezzel a nagyszerű Barbie játékkal ami megmutatja hogyan is kell szépítkezni. Ha a videó láttán és a pár kép alapján megtetszett ez a játék és szeretnél vele játszani akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Barbie szépség ápolós játék

Delivering effective & creative designs