Játék blog

Kedves gyerekek, felnőttek, ebben a kategóriában online játék bemutatókat láthattok a legjobb ingyenes játékokról minden amit érdemes tudni. Ezeket a játékokat tényleg érdemes kipróbálni, mert csak azokról...

Öltöztetős-játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2015 - február - 23

szereted az öltöztetős játékokat? Akkor most a legjobb helyen vagy, mert egy öltöztetős játék oldalt szeretnék nektek bemutatni ahol az oldalon összesen négy kategóriába soroltuk a játékokat, így könnyeben eltudod kit illetve kiket szeretnél öltöztetni.

oltoztetos-jatekok-hu-blog1

Mint a képen is láthatod van itt állatos öltöztetős játék, Monster high, Barbie és még szuper sztárokat is öltöztethetsz. Persze az oldal még annyira új hogy igen kevés játék van rajta, de ez heteken belül megváltozik hiszen minden kategóriába hetente újabb és újabb játékok kerülnek, hogy mindig találj új játékot az oldalon.

Az oldalon ki kell emeljek egy kis plusz dolgot mely szerintem minden gyerek kedvence lesz az öltöztetős játékokon kívül. Ugyanis az oldalon naponta megtudtok nézni egy mesét, persze minden nap más mesét láthatsz az oldalon így érdemes erre az öltöztetős játék oldalra naponta el látogatni mert nem csak a legjobb játékokkal tudsz játszani hanem a legjobb meséket tudod megnézni.

Az oldal megtekintéséhez pedig nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Öltöztetős-játékok

Delivering effective & creative designs