Játék blog

Kedves gyerekek, felnőttek, ebben a kategóriában online játék bemutatókat láthattok a legjobb ingyenes játékokról minden amit érdemes tudni. Ezeket a játékokat tényleg érdemes kipróbálni, mert csak azokról...

Suzi a tekergő kutyás játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - március - 14

Ezúttal egy igen aranyos és nagyon jó kis összetett játékot hoztam el hogy bemutassam nektek. A játékban a szereplők igen ismertek lehetnek hiszen egy nagyon aranyos kis mese szereplőiről van most itt szó. Azért mondom, hogy a játék összetett hiszen több pályán keresztül játszhatsz vele és persze mindig más személlyel hiszen a mesében a szereplők nem csak egy emberről vagyis állatról szól hiszen ebben a mesében és ebben a játékban állatok a főszereplők. A mese amiről beszélek Suzi és Tekergő története.  Suzi egy igencsak előkelő családból származik míg Tekergő az utca gyermeke. A játékban Suzinak csontokat kell kiásnia a kertből vagy épp össze szedni na és persze az újságokról se feledkezzünk meg amit épp a postás be dob hozzá. Persze ez így elég könnyűnek hangzik és az is lenne ha nem lennének akadályok melyek az útjába vannak és miatta elveszítheti Suzi a csontokat. Ilyen akadály a kerti csap amiből folyik a víz vagy a tüskés rózsa, ezeket igyekezz átugrani kikerülni.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog2

A második pályán már Tekergővel játszhatunk aki minden napját azzal tölti reggelente, hogy el menjen élelmet keresni magának. Így ebben a részben te vagy Tekergő akivel az utcákat járod és minden egyes csontot, kolbászt vagy épp egy jó nagy húst fel kell venned vele. Igen ám de ez sem megy olyan könnyen hiszen itt is vannak akadályok ami az útjába lehet Tekergőnek. Ez már egy kicsit nehezebb pálya mint az előző így itt lesznek olyan akadályok is amit ha egyszer elrontasz lehet nem is tudod majd kijavítani. Figyelj nagyon mindenre oda de leginkább a csatorna fedelekre és arra hogy mindig a magasban legyél nehogy egy falat véletlen ne tudj átugrani mert nem bírsz vissza mászni a magasba.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog1

Mivel tényleg nem egyszerű a játék, de ennek ellenére nagyon is élvezhető ezért készítettem nektek egy videót ahol megmutatom nektek miről is van szó, azaz hogy hogyan is kell ezzel a nagyon jó kis játékkal játszani. Remélem a képek és a videó alapján nagyon megtetszett ez a játék nektek és szeretnétek vele egy nagyon nagyot játszani, így elárulom hogyan is tudjátok ezt megtenni. Nincs más dolgotok mint kattintanotok erre a címre: Suzi a tekergő kutyás játék ami titeket egyből a játékra invitál.

Delivering effective & creative designs