Játék blog

Kedves gyerekek, felnőttek, ebben a kategóriában online játék bemutatókat láthattok a legjobb ingyenes játékokról minden amit érdemes tudni. Ezeket a játékokat tényleg érdemes kipróbálni, mert csak azokról...

Szerelmi koktél Monster high játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - március - 14

Minden lány életében egyszer eljön a szerelem, de van úgy hogy ezt a szerelmet nem viszonozzák, így olyan cselekhez szeretnének folyamodni amit régen csináltak a boszorkányok. Ez nem más mint a szerelmi koktél. Ebben a játékban amit én most be szeretnék neked mutatni egy szerelmi koktélt kell elkészíteni Cleo barátjának, hiszen Cleo úgy érzi csak ő szereti és a párja nem szereti viszont. A játékban Cleo egy laboratóriumba szabadul le ahol nagyon sok olyan anyagot talál ami jó lehet neki a szerelmi koktéljába.

szerelmi-koktel-monster-high-blog1

A koktélt úgy tudod elkészíteni hogy meg fogsz egy anyagot és a POUR gombbal bele öntöd a keverős poharadba, majd fogsz egy másik anyagot és ugyanígy, ha úgy érzed már elég anyagot öntöttél a keverő poharadba akkor nyomd meg a SHAKE gombot amivel össze rázod , majd öntsd ki egy másik pohárba a SERVE gombal, végül menj a DONE gombra és nézd a fiú reakcióját. Ha jó koktélt csináltál akkor szerelmes lesz ha nem akkor nagyon rosszul lesz.  A játékról feltöltöttünk egy videót is, hogy mindent lás hogyan is kell csinálni, meg hogy meg nézd milyen jót lehet rajta a végén röhögni mikor rosszul lesz a fiú a rossz koktéltól.

A játékot egy másik oldalon tekintheted meg amit most el fogunk neked árulni, hogy egy nagyon jót tudj ezzel a fantasztikusan jó játékkal játszani. Nincs is más dolgod mint kattintanod erre a címre: Szerelmi koktél Monster high játék Ha tetszett ez a kis játék ismertető akkor kérlek mutasd meg barátaidnak.

Delivering effective & creative designs